Skip to main content

Schakel ook aan

En maak van EG Elektrotechniek ook ùw betrouwbare partner
TEAM VAN SPECIALISTEN

Met EG Elektrotechniek als partner komen er bij u uitsluitend vakspecialisten over de vloer. Naast elektriciens beschikken wij ook over een goed netwerk aan partners die wij voor uw project kunnen inschakelen. Van beveiligingsexperts tot IT’ers die een compleet netwerk voor u kunnen installeren.

ALTIJD EEN OPLOSSING

Er is nog geen uitdaging geweest waar wij onze handen voor hebben om hoeven draaien. Dit omdat er voor iedereen een passende oplossing bestaat. Door nauwkeurig te luisteren naar uw wensen en goed te inventariseren op de locatie is een passend advies, en dus ook de oplossing, altijd mogelijk.

VEILIGE INSTALLATIES

Op uw partners moet u blind kunnen vertrouwen, zeker als het om uw elektricien betreft. Vele bedrijven, instellingen, aannemers en particulieren vertrouwen al blind op EG Elektrotechniek. Dit omdat het onze standaard is om een veilig, betrouwbaar en professioneel product opleveren, altijd.

Uitgelichte projecten

Project Nieuwbouwwoning – Beverwijk

Toegepaste diensten voor dit project:
elektrotechniek
Beveiligingstechniek
Duurzame techniek

EG Elektrotechniek realiseerde de complete installatie voor deze woning.

Dit project resulteerde in een prachtige woning gesitueerd in Beverwijk. EG Elektrotechniek heeft met veel aandacht het complete traject mogen doorlopen. Vanaf de aanvang van het project, waarbij uitvoerig met de opdrachtgever en bewoners overleg is gepleegd voor een advies op maat tot de uiteindelijke montage van het allerlaatste stopcontact. Tijdens het project is er ook regelmatig contact geweest en is er regelmatig overleg gepleegd met de betrokken partijen en de aanstaande bewoners. Het is immers een feit dat tijdens het bouwen van een droomhuis, de bewoner met nieuwe ideeën en wensen kan komen. Het als partner dan van groot belang je flexibel op te stellen, altijd de adviserende rol aanhoudt met het budget in acht genomen.

Uiteindelijk heeft EG Elektrotechniek de complete elektro- en datanetwerk aangelegd. Is er een groepenkast geïnstalleerd welke veilig, betrouwbaar en klaar voor de toekomst is. Al het schakelmateriaal en de spots zijn vakkundig en super strak geïnstalleerd en hebben wij tot slot ook de complete elektronische beveiliging van de woning voor onze rekening genomen.

74
geïnstalleerd

Om de volledige woning te voorzien van zuinige verlichting.

120
geïnstalleerd

Om overal in de woning in te kunnen prikken op netstroom.

10
Kabels gelegd

Betrouwbare stroomkabels en de snelste UTP kabels voor razendsnel internet!

Het team van EG Elektrotechniek heeft vakkundig en goed werk afgeleverd. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering hebben we goed contact gehad. Ed is een echte professional met grondige kennis over alles wat bij elektrotechnische werkzaamheden komt kijken. Daarbij denkt hij echt met je mee, is flexibel en weet overal een oplossing voor.

Zo adviseerde hij ons bij het domotica-systeem “free@home”. We zijn zeer blij met deze keus, dit systeem werkt uitstekend, is naar wens in te richten en is bijna de helft goedkoper dan het systeem dat we eerder op het oog hadden.

Inmiddels wonen we met veel plezier en zonder zorgen over de elektra in onze woning. Mannen, ontzettend bedankt!

Piet KramerBewoner en opdrachtgever.

Project nieuw bedrijfspand – Strak Interieurs

Toegepaste diensten voor dit project:
elektrotechniek
Beveiligingstechniek
Duurzame techniek

EG Elektrotechniek realiseerde de duurzame installatie voor dit bedrijfspand in Beverwijk.

Strak Interieurmakers uit Beverwijk is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de Interieurbouw. Zij realiseren maatwerk interieurs, meubilair en complete keukens naar wens, tot op de millimeter nauwkeurig. Het voormalige bedrijfspand aan de Havenstraat werd langzaam maar zeker te klein, waardoor zei naar een nieuwe locatie op Biesland 15 in Beverwijk zijn verhuisd.

Voor de realisatie van de compleet duurzame installatie en beveiligingstechniek schakelde de vakmannen van Strak EG Elektrotechniek in. Een project waar wij maar wat graag onze tanden in hebben gezet! Zo heeft ons team het complete bedrijfspand gestript van oude bekabeling en alles vervangen voor nieuw, veilig en flexibel netwerk aan kabelmateriaal aangelegd in nieuwe kabelgoten. De complete werkvloer is voorzien van een helder en zuinig lichtplan, zodat de vakmannen van Strak Interieurs goed zicht hebben op hun precieze werkzaamheden.

De meterkast is compleet vervangen en strak en overzichtelijk ingericht, waardoor mogelijke uitbreidingen van het elektronetwerk in de toekomst eenvoudig, snel en voordelig uit te voeren zijn. Tot slot heeft onze partner Key Point het pand voorzien van de nodige beveiligingstechniek, voor het creëren van een veilige werkomgeving.

120
geïnstalleerd

Om het bedrijfspand te voorzien van zuinige en heldere werkverlichting.

47
geïnstalleerd

Om een net en strak netwerk aan kabels te creëren .

8
geïnstalleerd 

Om te samen met de alarminstallatie het bedrijfspand optimaal te beveiligen.

Het verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie brengt nogal wat werk en de nodige kopzorgen met zich mee. Dankzij Ed Gerrits en zijn team hebben wij echter geen omkijken gehad naar het realiseren van ons elektra netwerk. Erg fijn als je tijdens zo’n verhuizing kan terugvallen op een partner die veel denkwerk uit handen neemt en je voorziet van nuttig advies. Daarbij is alles net zo geïnstalleerd zoals wij zelf ook projecten afleveren aan onze klanten; strak, nauwkeurig, kwalitatief èn volgens afspraak!

Ramon CanoEigenaar en opdrachtgever.

Project Verbouwing Herenhuis – Haarlem

Toegepaste diensten voor dit project:
elektrotechniek
Duurzame techniek

EG Elektrotechniek verzorgde de installatietechniek voor deze verbouwing in hartje Haarlem.

Een heel leuk project in het centrum van Haarlem dat resulteerde in een prachtig design herenhuis, wat toch heel veel warmte uit straalt. De bewoners van dit herenhuis schakelde EG Elektrotechniek in om hen droomverbouwing te voorzien van een nieuwe meterkast, complete vervanging van het kabelwerk, het aanleggen van een data netwerk dat ook in de toekomst dit appartement “smart home proof” moest kunnen maken. Alles met het oog op duurzaamheid en een puntgave afwerking, in lijn met het uiteindelijk design van de woning.

Voor de juiste afwerking integreerde wij moderne en subtiele stopcontacten, schakeldozen en LED spots. Daarnaast hebben wij grote zorg de montage van de luxe design verlichting verzorgt te samen met kwalitatieve design armaturen uit onze eigen collectie.  Al met al heeft de verbouwing van dit herenhuis in Haarlem tot een prachtig resultaat geleidt waar de bewoners met veel plezier kunnen wonen.

1
geïnstalleerd

Om dit herenhuis te voorzien van een veilig en betrouwbaar netwerk.

12
geïnstalleerd

Om zowel buiten als binnen te voorzien van duurzame met een mooi design uit onze eigen catalogus.

6
UTP Kabels gelegd

Om dit moderne herenhuis volledig ‘smart home’ proof te maken voor de toekomst.

De mannen EG Elektrotechniek hebben ons met grote zorg en begeleiding geholpen tijdens de verbouwing van onze woning. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijk oplevering en nazorg is het contact heel erg fijn en professioneel. Wij kwamen er niet uit kwa wandlampen en zelfs hierbij heeft Ed ons uitvoerig geholpen. Samen met hem hebben wij zijn catalogus bekeken en uiteindelijk de perfecte lampen weten te vinden. Wij raden sinds onze verbouwing al onze vrienden en familie EG Elektrotechniek aan, omdat je tijdens een verbouwing op vakmensen zoals hen moet kunnen rekenen!

Inge en MaxBewoners en opdrachtgevers.

Interesse in onze diensten of vragen?