Skip to main content

Diensten waarin wij gespecialiseerd zijn èn waarvan we enthousiast worden!

Bij EG Elektrotechniek hebben wij ons door de jaren heen gefocust op een aantal specialisaties binnen ons vakgebied. Want alleen zo kunnen wij u per dienst de kwaliteit garanderen die wij nastreven.

Elektrotechniek

Betrouwbare oplossingen voor nu en later.

Beveiligingstechniek

Realisatie van een veilige woon- en werkomgeving.

Duurzame techniek

Voor een beter milieu èn natuurlijk ook uw portemonnee.

Elektrotechniek

Wij verzorgen al uw projecten tot in de (koperen) puntjes.

Elektrotechniek ligt aan de basis van onze diensten en wij zijn in staat om zo goed als alle projecten met grote vakkennis uit te voeren. Daarbij groeien wij altijd mee met de laatste innovaties en ontwikkelingen, zodat u altijd een veilige, vertrouwde en een moderne installatie heeft.

01. Advies.

Om uw project in goede banen te leiden, al uw wensen te vervullen en binnen uw budget te blijven, is een goede plan van aanpak benodigd. Daarbij is een goed, vakkundig en actueel advies noodzakelijk. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend en kwalitatief advies, gevolgd door een helder voorstel.

02. Installatie.

Na akkoord op ons voorstel start de installatie. Dit gebeurd vakkundig, veilig en volgens afspraak. Binnen ons vakgebied is er niets wat EG Elektrotechniek niet voor u kan verzorgen. Ook zijn wij leverancier van kwaliteitsverlichting en schakelmateriaal, dewelke wij natuurlijk ook graag voor u installeren.

03. Onderhoud.

Ook na de installatie wilt u geen omkijken hebben aan uw netwerk. Zodoende kunnen wij u volledig ontzorgen middels vakkundig (preventief) onderhoud. Van het vervangen van lampen en onderdelen tot periodieke metingen. Maar ook spoedhulp bij calamiteiten; het team van EG Elektrotechniek staat voor u klaar!

Beveiligingstechniek

Wij maken uw woon- en werkomgeving graag veilig.

Een belangrijk onderdeel van onze diensten bestaat uit beveiligingstechniek. Met de techniek van tegenwoordig gaat dit verder dan het plaatsen van bijvoorbeeld een rookmelder. Zo zijn er tal van mogelijkheden om u middels uw smartphone te beveiligen tegen kwaadwillenden en calamiteiten en is het van grote noodzaak ook uw (bedrijfs)netwerk goed te beveiligen

01. Advies.

De veiligheid van uw woning, instelling of bedrijfspand verdient alle aandacht die het vereist. Als bedrijf in de elektrotechniek maken wij onze klanten graag bewust van de normen, eisen maar ook van de preventieve opties; voorkomen is immers beter dan verhelpen. Wilt u graag een veiligheidsadvies op maat naar uw woon- of werksituatie? Wij kunnen u volledig vrijblijvend adviseren!

02. Onze veiligheidsexperts.

Naast onze uitgebreide kennis over producten als noodverlichting, koolmonoxide- en rookmelders. Beschikt EG Elektrotechniek over een sterk netwerk aan experts. Zo kunnen wij uw internet netwerk volledig laten beveiligen en kan onze partner in alarmsystemen alles voor u inrichten zodat u via uw smartphone volledige controle heeft over uw veiligheid en van uw dierbare.

03. Installatie.

Waar mogelijk installeren wij alle veiligheidsinstallaties zelf, of werken wij zoals aangegeven altijd met professionele experts. Dit zijn altijd vakmensen die wij persoonlijk kennen en vertrouwen. Deze installaties doen wij altijd in volledige samenwerking en ook voeren wij waar nodig een kwaliteitscontrole uit na oplevering van de installatie door een van onze partners.

Duurzame techniek

EG Elektrotechniek kan uw project met "groene vingers" aanpakken.

Als bedrijf voelen wij ons verantwoordelijk voor het adviseren en waar mogelijk het plaatsen van duurzame mogelijkheden. Van het installeren van zuinige LED verlichting tot de plaatsing van een oplaadpunt van uw (bedrijfs)auto. Wij helpen u en het milieu graag.

01. Advies.

De ontwikkelingen van duurzame techniek en groene producten gaan razendsnel. Dit betekend dat er voor u (en het milieu) steeds meer duurzame oplossingen beschikbaar komen. Ook zijn de mogelijkheden van zelfstandigheid op het gebied van energiewinningen steeds uitgebreiden. Laat u adviseren en een energiescreening uitvoeren.

02. Milieu- èn budget bewust.

EG Elektrotechniek streeft ernaar om waar mogelijk met zo milieubewuste producten te werken en zuinige installaties te plaatsen. Maar wij houden wel voor u de kosten in de gaten. Niet alleen qua rendement in de (nabije) toekomst maar ook qua initiële investeringskosten. U wilt immers best gaan voor groen, maar het mes mag wel aan twee kanten snijden.

03. Installatie.

Ook gedurende het installatieproces is veel te winnen op het gebied van duurzaamheid. Wellicht niet voor nu, maar wel voor de toekomst. Een goede voorbereiding van uw netwerk behoort namelijk ook tot een duurzame keuze. Wellicht ligt nu een oplossing zoals een warmtepomp installatie nu nog niet binnen uw budget, maar is het wel fijn als dit wel voorbereid is op de toekomst.

Interesse in onze diensten of vragen?